Akční RPG Code Vein v nové ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akční RPG Code Vein v nové ukázce

Akční RPG Code Vein v nové ukázce

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 9. 2017 14:51 5
Reklama

Nezávislý japonský tvůrčí tým jménem Shift o sobě dává vědět opět a tentokrát přichází slovo na chystané akční RPG jménem Code Vein, jež na počátku příštího roku zamíří na konzole a na PC. Hra se aktuálně prezentovala na letošním ročníku výstavy TGS a zhlédnout tak díky tomu můžete další upoutávku.

V té kromě několika drobných prostřihů z příběhových předělů můžete spatřit zejména ukázku ze samotné akce. Ta sice může na jednu stranu působit lineárním dojmem, výsledná hra by však měla přinést dobrodružství zasazené do otevřeného světa.

Jít by každopádně mělo o hutné a náročné RPG, ve kterém se v hlavní roli představí postava jménem Revenanta, což je vampýr s nadpřirozenými schopnostmi a někdo, kdo bude bojovat proti svým padlým druhům. Těm se přezdívá Zatracení a z níže přiložené ukázky vyplývá, že se tato parta odpadlíků snaží ovládnout své okolí.

Prim přitom bude zjevně hrát boj o samotnou krev, nás hráče by ale mohlo potěšit zejména to, že se nemá jednat o prostý klon série Dark Souls (na kterou tvůrci vzpomínali již při samotném oznámení), ale o dostatečně nápadité RPG, jež nabídne důraz především na příběh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama