Vampyr se odkládá, vyjde na jaře 2018
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vampyr se odkládá, vyjde na jaře 2018

Vampyr se odkládá, vyjde na jaře 2018

David Plecháček

David Plecháček

21. 9. 2017 08:54
Reklama

Ačkoliv do Vánoc vyjde spousta her, podzimní sezóna se pomalu rozpadá a naše pozornost by se měla přesunout na jaro. Jistě, před svátky ještě vyjde poměrně dost her, které zajímají hráče po celém světě – Assassin, Call of Duty, Battlefront, GT Sport, Forza – ale to jsou všehovšudy hry, od kterých víme, co čekat. Ty „zajímavější“ se přesouvají až do nového roku.

Najdeme mezi nimi i hry menší, ale i ty největší blockbustery. A Way Out a Fe od Electronic Arts, minimálně God of War a Spider-Man od Sony, State od Decay, Crackdown 3 nebo Sea of Thieves od Microsoftu, anebo v neposlední řadě Red Dead Redemption 2. Ne snad, že by jaro přebíralo dominantní postavení, ale jedná se o slušný výčet, který bychom mohli rozšířit o další hry. Třeba o Vampyr.

A protože Vampyr přesně zapadá mezi hry, od kterých nevíme, co přesně čekat, tak bude následovat i druhou zmíněnou skupinu a vyjde až v zkraje příštího roku. Dontnod ve svém oficiálním prohlášení řekl, že raději svůj titul pozdrží, než aby musel dělat kompromisy v kvalitě hry. Ještě nedávno nás ale Francouzi ujišťovali, že listopadové datum vydání platí. Jenže posléze se objevily technické problémy a na jejich vyladění potřebuje studio více času.

Poslední ukázku ze hry jsme viděli na E3. Pokud vás video minulo, můžete se na něj podívat níže. Ukazuje Dr. Jonathana Reida, část příběhu a v neposlední řadě i to, jak se hra hraje. Pokud vám odklad nevadí, můžete si hru beztak předobjednat. Využít můžete nabídky obchodu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama