BioMutant vám zabere nejméně deset hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioMutant vám zabere nejméně deset hodin

BioMutant vám zabere nejméně deset hodin

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 9. 2017 10:15
Reklama

Jestli jsem si z letošního Gamescomu odnesl jednu překvapivě příjemnou herní vzpomínku, pak se jednoznačně jedná o BioMutanta, hru, která vzniká ve studiu Experiment 101 a o vydání se postará společnost THQ Nordic. Příjemná hratelnost a originální svět i herní principy dělají z BioMutanta jednoho z nenápadných favoritů příštího roku. O nové informace o hře se se serverem DualShockers podělil šéf studia Stefan Ljungqvist.

Ten například uvedl, že je těžké určit, jak přesně bude hra dlouhá. BioMutant nabídne otevřený svět, v němž budete moci utopit skutečně hodně času. Minimum na dokončení hry, kdy budete plnit skutečně jen povinné úkoly, je podle Ljungqvista 10 hodin. Navíc vás čeká celá řada rozhodnutí, která ovlivní vyznění příběhu a tím pádem podpoří znovuhratelnost.

Svět BioMutanta postupně umírá a jeho šance na přežití je reprezentována velkým stromem. Ten můžete v průběhu hry léčit a pokusit se svět zachránit. Nic vám ale nebrání sledovat jen své sobecké cíle a hru zakončit na mnohem temnější notě. Už ukázka na Gamescomu ukázala, že ze svého hrdiny můžete udělat přívětivého huňatého medvídka, nebo pěkně protivnou a egocentrickou bestii. Záchrana světa navíc může mít více podob. Buď budete sbírat malé, různě poschovávané potvůrky jménem Nono, a každá z nich následně přispěje k pravděpodobnosti přežití světa, nebo se pustíte do lovu skutečně velkých monster, která ožvykují kořeny stromu, a pokud se vám je podaří skolit, bude 100% jisté, že svět přežije. Volba je na vás.

Celkové vyznění pak ovlivní i spojenectví s různými kmeny, které se ve hře objeví. BioMutant by v tomto ohledu měl poskytnout skutečně velkou variabilitu a pokud se jej rozhodnete rozehrát znovu, může být zážitek o poznání odlišnější. Nechmě se překvapit, my v redakci hře rozhodně fandíme a těšíme se, až z ní uvidíme víc. Stane se tak někdy v průběhu příštího roku.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama