Shadow of Colossus v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow of Colossus v novém traileru

Shadow of Colossus v novém traileru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 9. 2017 12:04 3
Reklama

Ještě před veřejným startem letošního ročníku Tokyo Game Show jsme se dočkali kromě oznámení novinky od Square Enixu také připomínku jedné starší známé hry v podobě Shadow of the Colossus.

Ta ve značně aktualizované podobě zamíří na moderní PlayStation 4 a jak je z nově vypuštěné upoutávky vidno, tak bude o co stát i po všech těch letech. Původně hra vyšla na PlayStation 2 již před více než jedenácti lety (původní recenzi čtěte zde), což je pochopitelně doba, za kterou dokáží značně zestárnout i ty nejkrásnější tituly.

Zestárnout by tato hra ale jistě nemusela v otázce vyprávění ani po stránce základních herních mechanismů, nechme se však překvapit, jak moc plánují tvůrci zasáhnout do původního konceptu hry.

Do vydání přitom každopádně ještě něco zbývá – současná a ve své podstatě i velmi skromná ukázka totiž slibuje hru přinést někdy v roce 2018. Nic bližšího zatím bohužel nevíme a zavděk tedy musíme vzít i jen tím málem, které autoři a potažmo Sony na veřejnost vypouští. Unikátní atmosféra ale každopádně ze hry čiší i po všech těch letech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama