Gran Turismo Sport nabídne české texty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gran Turismo Sport nabídne české texty

Gran Turismo Sport nabídne české texty

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 9. 2017 14:53 12
Reklama

Fanoušky motorismu letos na pozdim čekají poměrně příjemné starosti s tím, jaké hře věnují největší porci času. A to zejména v tom případě, že vlastní více herních platforem. Na naše obrazovky se totiž přiřítí Project Cars 2, Forza Motorsport 7, Need for Speed Payback a samozřejmě také předlouho očekávané Gran Turismo Sport. Poslední jmenovaná hra má navíc pro tuzemské hráče příjemné překvapení.

Společnost Sony Interactive Entertainment Europe se totiž v aktuální tiskové zprávě pochlubila informací, že Gran Turismo Sport dostane v naší domovině oficiální textovou podporu. Pokud tedy nevládnete některým ze světových jazyků, určitě vám tato zpráva udělala radost. 

Gran Turismo Sport po dlouhých peripetiích dorazí na pulty obchodů 18. října letošního roku. Hra nabídne zhruba 180 vozidel, podporu PlayStation 4 Pro a také podporu headsetu PlayStation VR. Bude rozhodně zajímavé sledovat, jak se Gran Turismo popere se sedmou Forzou. Přeci jen série, která má svůj domov na konkurenčním Xboxu, po čas vývoje nového GT nezahálela a v rukávu má celou řadu silných trumfů. Kromě Xboxu bude navíc dostupná i na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama