GameDVR na Xboxu se učí pracovat v 1080p
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GameDVR na Xboxu se učí pracovat v 1080p

GameDVR na Xboxu se učí pracovat v 1080p

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 9. 2017 11:39 1
Reklama

Služba GameDVR běžící na Xbox One se brzy dočká celkem významných změn. Díky této funkcionalitě Xboxu mohou hráči automaticky ukládat klipy a videa, jež se na pozadí a při samotném hraní neustále nahrávají, dosud je však bylo možné následně ukládat jen v rozlišení 720p a pouze na interní úložiště konzole.

S chystanými změnami dashboardu konzole se však aktualizace dočká zřejmě i pár věcí takzvaně pod pokličkou a konkrétně díky GameDVR bude možné nahrávat videa v rozlišení 1080p, což platí i pro základní verzi konzole. Nově navíc bude možno také pořízená videa z her ukládat i na externí úložiště a hráči tedy nebudou muset hlídat, kolik mají volného místa na interním disku konzole.

Tyto změny jsou sice v případě širší hráčské veřejnosti zatím pouze v plánu, v rámci Xbox Insider Program jsou však všechny tyto novinky dostupné již nyní a vybraní uživatelé je tedy již na vlastní kůži mohou testovat.

Bohužel však na svém místě zůstává zámek na třiceti snímcích za vteřinu, mnohé by však mohlo potěšit to, že plánovaný a mocnější Xbox One X zvládne nahrávat až ve 4K rozlišení a stejně tak dojde i k navýšení maximálního možného počtu snímků, a to na dvojnásobnou hodnotu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama