Ve Fortnite se objeví režim Battle Royale
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve Fortnite se objeví režim Battle Royale

Ve Fortnite se objeví režim Battle Royale

David Plecháček

David Plecháček

13. 9. 2017 08:18 1
Reklama

A je to tu. Netrvalo to příliš dlouho a i další vývojáři si začínají všímat úspěchu módu Battle Royale, který vychází ze slavné stejnojmenné filmové předlohy nebo z konceptu Hunger Games. Popadnout příležitost (a popularitu) za pačesy se rozhodl Epic, a tak nový režim zanedlouho spustí ve svém Fortnite.

Third-person akční hra, v níž je vaším úkolem postavit si opevnění a přežít nájezdy vln nepřátel se novým režimem poměrně razantně promění. Epic, například po vzoru v tuto chvíli nejhranějšího zástupce na poli tohoto žánru, PU's Battlegrounds, totiž spojí stovku hráčů na jedné velké mapě a postaví je v lítém souboji proti sobě.

Jak už pravidla vyžadují, přežije ten poslední a logicky tedy i ten nejsilnější. V případě Fortnite ale možná dostane šanci i ten nejzručnější, neboť základy hry – totiž stavění vlastního opevnění – nebudou absentovat a naopak dají režimu nový rozměr. Jestli se zabarikádujete a budete se modlit o přežití nebo jestli budete podnikat útočné výpady a budete devastovat nepřátelská ležení nechá hra jen na vás.

PvP v podobě Battle Royale do hry přibude už za dva týdny, přesněji řečeno 26. září. Evidentně se nejedná o nic sešitého horkou jehlou, nýbrž o dobře promyšlený tah, díky čemuž se Fortnite sveze na popularitě zmíněných Battlegrounds. Jak náročná a taktická akce ze snahy Epicu vznikne, nevíme, ale v kombinaci s plánovaným free-to-play modelem by se z něj mohla stát slušná alternativa i vzhledem k dostupným verzím na všech konzolích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama