Raiders of the Broken Planet jde do bety
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Raiders of the Broken Planet jde do bety

Raiders of the Broken Planet jde do bety

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 9. 2017 14:01
Reklama

V rámci Gamescomu jsme psali o lákání Microsoftu na řadu nezávislých titulů, mezi kterými se daly najít některé více či méně známé kousky. A jedním z těch pravděpodobně méně známých byla i asymetrická multiplayerová akce Raiders of the Broken Planet, o níž se aktuálně dozvídáme, že brzy vstoupí do otevřené betaverze a bude k vyzkoušení zcela zdarma.

Pokud tedy nemáte těch pestrobarevných a svižných on-line akcí stále ještě dost, tak se můžete nachystat na příští pátek a sobotu (15. – 16. září), kdy právě tato akce vstoupí do otevřené betaverze. Hrát přitom půjde jak na konzolích (Xbox One a PlayStation 4), tak i na PC.

Hra samotná představí univerzum postavené okolo tajemné síly jménem Aleph, jež jedincům propůjčuje nadlidské schopnosti. Lidstvo se na neznámou a pro tuto surovinu domovskou planetu vydává ve snaze získat něco navíc, brzy se však i původní nájezdníci znepřátelí mezi sebou a tím vznikají jednotlivé znesvářené frakce.

A do této šlamastyky máme šanci příští týden alespoň na chvíli naskočit. V základu se každopádně jedná o klasickou akci z pohledu třetí osoby, v níž se čtveřice hráčů pouští do jednotlivých a příběhem protkaných misí. K záporákům se přitom v dané úrovni vždy může připojit jeden další a rovněž nadlidskými schopnostmi posílený hráč a vzniká tím klasický režim 4v1, v němž přežít dokáží pouze ti nejšikovnější.

Plánovaný betatest pak nabídne úvodní tutoriál hry a k tomu také jednu z prvních misí, jež slibuje přinést ukázku atmosféry i herních mechanik. Pro další informace pak určitě zavítejte na web hry, kde lze nalézt mimo jiné i záběry přímo ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama