Poslední DLC pro Nioh vyjde ještě v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Poslední DLC pro Nioh vyjde ještě v září

Poslední DLC pro Nioh vyjde ještě v září

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 9. 2017 15:17
Reklama

Japonské studio Team Ninja odhaluje plány posledního DLC pro akční RPG Nioh. To vyšlo exkluzivně pro PlayStation 4 a závěrečného slova v podobě posledního rozšiřujícího balíčku se dočká ještě v průběhu září.

DLC jménem Bloodshed’s End se aktuálně představuje v novém příspěvku na blogu Playstation a dle toho slibuje být důstojnou tečkou za hrou. Příběh samotný samozřejmě bude navazovat na události předešlého přídavku jménem Defiant Honor.

Kromě oné povinné další části kapitoly příběhu hry pak toto rozšíření přinese pochopitelně také nášup dodatečných misí hlavních i těch vedlejších. Vedle toho ale toto DLC dorazí také se zcela novým herním režimem nazývaným The Abyss.

V tomto případě jde o klasickou nekonečnou obranu proti opakujícím se nájezdům nepřátel a se stupňující se obtížností. Bližší informace o podobě tohoto režimu však slibují tvůrci dodat o něco později a ještě před samotným vydáním, jež je naplánováno na 26. září.

Základní hru si pak můžete pořizovat například na Xzone. Ujít si ale určitě také nenechte Pavlovu recenzi, v níž hra obdržela maximální možné hodnocení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama