Kentucky Route Zero zamíří i na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kentucky Route Zero zamíří i na konzole

Kentucky Route Zero zamíří i na konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 9. 2017 12:07
Reklama

Tvůrci z nepočetného týmu Cardboard Computer před několika lety představili svoji unikátní vizi epizodické adventury a jednoho surrealistického dobrodružství jménem Kentucky Route Zero, původní příběh však doposud stále ještě nedopověděli a poslední pátá epizoda stále ne a ne vyjít.

Osobně jsem se sérií měl velmi pozitivní zkušenosti (a připomenout na to konto mohu recenzi prvních dvou epizod zde a zde), v průběhu hraní a kvůli stále se protahujícímu vývoji jsem však sérii raději odložil k ledu. Počátkem příštího roku by se však tento příběh konečně měl dočkat rozuzlení, a to dokonce i na konzolích.

Vydavatelství Annapurna Interactive totiž oznamuje, že se postará o vydání hry na konzolích, a to na Xbox One, PlayStationu 4 i na Nintendu Switch. Samozřejmostí je přitom to, že na konzole dorazí série v již zkompletovaném vydání, a tedy již i v podobě všech pěti původně plánovaných epizod.

Ta poslední pochopitelně v rámci vydání konzolových edic dorazí i na původní platformy PC, Mac a Linux a při této příležitosti se můžete podívat na nový trailer. Zavděk následně musíme aktuálně vzít příslibem, že by k vydání hry mělo dojít na počátku příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama