Tvůrci Arku oznamují nový přídavek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Arku oznamují nový přídavek

Tvůrci Arku oznamují nový přídavek

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 9. 2017 12:27 2
Reklama

S vydáním dinosauří akce Ark: Survival Evolved tvůrci slíbili, že se hře jen tak věnovat určitě nepřestanou a sypat další obsah budou i nadále. A to má nyní formu oznámení nového přídavku, který se dočkal odhalení sotva pár dní po vydání plné verze hry.

Přídavek nese jméno Aberration a přinese kromě nové výzvy také dosud neokoukané bestie (víme například o potvorách jménem Rock Drake, Lantern Pug, Cave Crustacean a Nameless Queen), přes padesátku nových předmětů a navrch ještě řadu výzev vytvořených samotným prostředím hry.

To v praxi znamená přítomnost zemětřesení, radiace, míst se smrtícím plynem i řídkou a život obecně ohrožující atmosférou a další podobné specialitky, jejichž úkolem není nic menšího než snaha připravit hráče o život.

Aberration bude stát dvacet dolarů (tedy v přepočtu necelých 500 korun) a bude pochopitelně také součástí season passu hry. Vyjít by měl ještě v průběhu tohoto října a nalákat by váš už mohla přiložená ukázka, která ve zkratce odhaluje některé z naznačených prvků hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama