Remake Pathologicu mění svůj název
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remake Pathologicu mění svůj název

Remake Pathologicu mění svůj název

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 9. 2017 09:04
Reklama

Tvůrci komplexního remaku hororové adventury Pathologic nově uvedli svůj titul ve formě informativní stránky na Steam a změnili při té příležitosti také jméno hry. Aktuálně se tedy tato nostalgická vzpomínka na nekompromisní horor jmenuje jednoduše Pathologic 2. A spolu s tím se mění i koncepce.

Původní myšlenka na remake Pathologicu totiž znamenala přinést staré známé mechanismy v moderním kabátě, nicméně to se zřejmě mění, neboť číslovka v názvu a prohlášení tvůrců i vydavatele (tinyBuild) našeptává tomu, že ambice předčí původní očekávání. V příštím roce se nám tedy dostane něčeho poněkud většího.

Zda přidání oné číslovky nějakým způsobem pomůže či zda to přinese řadu zmatených komentářů, to teprve uvidíme, faktem však je, že hra vypadá vyloženě parádně a prezentuje se nejen novou sadou obrázků, ale zejména také čerstvým trailerem.

Tyto materiály následně lákají do ponurého světa hry a do městečka, jež je decimováno smrtonosným morem. V roli hráčů a v kůži doktora pak máte za cíl jediné – pomoci ostatním a pokud možno v této snaze také přežít. Čas je však neúprosný a hrát bude ruku v ruce s funkčními cykly dnů a nocí proti nám.

K tomu vývojáři slibují hru vyvíjet po menších segmentech s tím, že se budou v pravidelných intervalech chlubit tím, jakým způsobem se vývoj ubírá a jak hra vypadá v daný moment vývoje. Reagovat přitom slibují na reakce fanoušků i oslovených hráčů.

Teď to každopádně vypadá na tu správnou bizarnost, v níž bude hlavní roli hrát snaha přežít a která nabídne otevřený svět se spoustou možností. To ve finále znamená například i to, že si budete moci vyzkoušet například i roli patologa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama