SteamWorld Dig 2 dostává datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SteamWorld Dig 2 dostává datum vydání

SteamWorld Dig 2 dostává datum vydání

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 9. 2017 14:50
Reklama

SteamWorld Dig 2 zamíří na celou řádku platforem a z nového traileru z produkce nezávislého týmu Image & Form se nově dozvídáme o vůbec prvním z plánovaných dat vydání. Z minulé zprávy přitom již víme to, že hra nejprve zamíří na Nintendo Switch, nedlouho poté se ale objeví i na počítačích a na PlayStationu 4.

Na Nintendu Switch se pokračování této návykové 2D plošinovky každopádně objeví již 21. září a hráči se tehdy budou moci vžít do role robotické hornice Dorothy. Ta se přitom mihla i v minulém díle hry a nově bude mít za úkol pátrat po protagonistovi předešlé hry, postavě jménem Rusty.

A při této pouti prý dokáže vykopat více, než co původně plánovala. Ostatně pokračování samotné se nese v duchu tom, že co není rozbité, to ani není potřeba jakkoli zásadně měnit a autoři se tak zaměřili zejména na přidání co možná největšího množství obsahu.

Samotná ukázka pak odhaluje atraktivní barevné prostředí hry, jež může okouzlit nejen užitou barevnou škálou, ale například také svojí variabilitou a nápaditostí. Chybět samozřejmě nesmí ani příslib poutavého nebezpečí, které se postará o mírnou dávku adrenalinu i výzvy zároveň.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama