Bungie odhalují podobu mapy Destiny 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie odhalují podobu mapy Destiny 2

Bungie odhalují podobu mapy Destiny 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 9. 2017 13:03 3
Reklama

Fandové a hráči prvního dílu Destiny trefně poukazovali na fakt, že mapa hry nefungovala zcela ideálně a nemohla proto korektně sloužit svému účelu. A zdá se, že v Bungie tyto nářky vyslyšeli a pokud jste již s pokračováním hry neměli tu čest v rámci některého z betatestů , tak se nyní můžete podívat na video, jež novou mapu i její funkcionalitu blíže představuje.

Mapa čerstvě slibuje reprezentovat podobu reálných lokací a na těch lze přehledně vidět, kde všude se v daném světě nachází ta či ona aktivita. Stejně tak na ní lze spatřit i časování veřejných akcí a dokonce bude podporovat i rychlý přesun z jedné lokace do druhé, a to bez nutnosti opětovně a především zdlouhavě navštěvovat oběžnou dráhu.

Jak to bude fungovat v praxi, to budeme moci na vlastní kůži odhalit již brzy a stejně tak se brzy dočkáme i spuštění prvního raidu. To nám z řad vývojářského týmu oznamuje skrze svůj Twitter účet šéf vývoje Luke Smith a bez sdílení bližších detailů láká ke 13. září.

Destiny 2 je každopádně již za rohem a hra bude k mání na konzolích již za dva dny, 6. září. 24. října pak dorazí i na PC a předobjednávat si ji můžete pochopitelně i na Xzone, kde k ní dostanete ještě stylovou kovovou krabičku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama