Značka Nightmare Creatures se vrací
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Značka Nightmare Creatures se vrací

Značka Nightmare Creatures se vrací

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 9. 2017 15:22 4
Reklama

Nezávislí tvůrci z týmu Albino Moose Games oznámili během výstavy Pax West znovuoživení značky Nightmare Creatures, jež spatřila světlo světa poprvé v prosinci před dvaceti lety a která tehdy vyšla na prvním PlayStationu. Současní tvůrci přitom přišli na to, že značka hry je volně k mání a jali se tedy vyvinout reboot ve vlastním stylu a bez nutnosti ohlížet se na vydavatele originálu.

Novodobá podoba survival hororu Nightmare Creatures přitom nebude jen prostým remakem a události příběhu moderní inkarnace této značky se budou odehrávat před původním originálem i po něm. Ten se přitom dočkal pokračování, jež vyšlo o tři roky později, tedy v roce 2000.

Novinka každopádně dle popisu na webu tvůrců hry zavede hráče do příběhu, který započal již roku 1666. Tehdy hrstka velikánů a důležitých osob oné doby nalezla elixír propůjčující nadpřirozené schopnosti. Něco se však pokazilo a tehdejší svět a potažmo Londýn jakožto centrum dění hry zaplavily vlny neznámých a krvežíznivých monster.

Hra by měla dorazit na současné konzole i na PC a fanoušci i pamětníci originálu by se měli dočkat nejen řady známých postav i událostí, ale pochopitelně také velkého množství nového obsahu. O jeho podobě pak už určitě může něco napovědět přiložený trailer, jakékoli zásadní odhalení od něj však v tuto chvíli určitě neočekávejte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama