Oxenfree míří na Nintendo Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oxenfree míří na Nintendo Switch

Oxenfree míří na Nintendo Switch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 9. 2017 06:57
Reklama

Hororová adventura Oxenfree zcela jistě nějaké své mouchy měla, osobně na ni ale vzpomínám jako na jeden z nejpůsobivějších herních zážitků minulého roku. Tento unikátní mix plošinovky, adventury a hororu o sobě přitom dává vědět opět, a to v souvislosti s plánovaným vydáním na Nintendo Switch.

Oznámení přichází skrze Twitter a v morseovce jej doplňuje fráze „coming soon“. A ačkoli v současnosti pevné datum vydání neznáme, tak zřejmě nebude určitě nijak extra vzdálené. I majitelé na Switchi tedy již brzy budou moci objevovat duchařský příběh tajuplného ostrova, kde volby hráčů mohou mít dopad na celkové směřování příběhu.

V případě tohoto portu se autoři dušují pro Nintendo Switch plně optimalizovanou edicí hry, jež mimo jiné přinese například i podporu dotykového displeje konzole. Tým na to konto slibuje dosud netušené možnosti interakce se světem hry.

Aktuální zpráva přitom trefně doplňuje příslib Nintenda o příchodu většího množství nezávislých her a stejně tak můžeme v souvislosti s tímto oznámením připomenout rovněž včerejší zprávu o příchodu série Worms.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama