Warhammer: 40,000: Martyr vstupuje do EA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warhammer: 40,000: Martyr vstupuje do EA

Warhammer: 40,000: Martyr vstupuje do EA

David Plecháček

David Plecháček

1. 9. 2017 13:10
Reklama

Svět Warhammer je nesmírně bohatý. Ať už jde o fantasy linku, nebo o tu 40.000. Jsou to tak odlišné světy, že je potřeba brát je každý separátně. Proto si nejprve něco málo řekneme k RPG Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr. Fantasy linku zatím nechme být.

Inquisitor – Martyr vytváří budapešťské studio NeocoreGames, které známe především díky akčnímu RPG The Incredible Adnvetures of Van Helsing. Martyr, který byl poprvé představen už před dvěma lety, představuje ale něco jiného. Především mnohem ambicióznější projekt. Ten se skládá z příběhové části, po jejímž dokončení prý nebude nouze o kvalitní sandbox v otevřeném světě.

Ačkoliv jsme o novince prakticky nepsali, možná právě proto vás zajímá, co je nového. Především to, že Martyr vstoupil na Steamu do předběžného přístupu. Vývojáři si za něj účtují necelých 45 eur, a to navíc jen díky desetiprocentní slevě. Za cenu přesahující 1100 korun ale dostanete hru, která je prý ze 70 procent hotová. V předběžném přístupu chtějí autoři strávit necelý půlrok a hru vydat z kraje roku příštího.

Inqusitor – Martyr by měl v průběhu vyjít i na konzolích, byť autoři zatím neprozradili ani přibližný termín. Na přírůstek do rodiny Warhammeru 40.000 se také můžete podívat na přiloženém videu. A pokud byste stále nevěděli, co vás čeká, tak se můžete těšit na hru založenou podle jednotlivých tříd, která by se měla pyšnit širokou variabilitou misí i soubojů, chybět nebude ani destrukce okolí a jiné. Variabilitu by také měly přinést rozdílné hvězdné systémy, po nichž budete v sektoru Caligari cestovat. Nechybí ani čtyřčlenný co-op.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama