Ukázka dalších nových map z Battlefieldu 1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka dalších nových map z Battlefieldu 1

Ukázka dalších nových map z Battlefieldu 1

David Plecháček

David Plecháček

1. 9. 2017 12:13 2
Reklama

Příští týden vychází DLC pro Battlefield 1 In the Name of the Tsar. EA postupně představuje všechny mapy, které budou jeho součástí, a po Lupkovském průsmyku a dalších bojištích se teď podíváme do zmrzlého Ruska a do Karpat na Ukrajinu.

Začněme Ruskem. 5. září si hráči s premium passem užijí zamrzlou Volhu. Mapa se strohým názvem Volga River. V okolí Volhy ale byla v první světové válce zvláštní situace, neboť se po roce 1917 vedly tuhé boje mezi bolševiky a odpůrci vznikajícího režimu. Proto je povodí řeky lemováno zničenými tanky jak ze strany bolševiků, tak ze strany tzv. bílé armády. Bitva na Volze představuje jednu z map, které se soustředí na Ruskou občanskou válku – druhou je bitva o Caricyn (Volgograd resp. Stalingrad).

Caricynu se ale tentokrát věnovat nebudeme. Druhou mapou, kterou si na videu představíme, je Galicia, oblast v Karpatech, která byla ovlivněna především Brusilovovou ofenzívou. Ofenzíva v oblasti Haliče a Volyně trvala tři měsíce, od 4. června do září 1916. Dostala jméno po Alexeji Brusilovovi, který troufalým útokem zatlačil východní frontu o několik kilometrů na západ a donutil Německo a Rakousko-Uhersko, aby přesunuli část jednotek z vytížené západní fronty, čímž ulehčil spojencům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama