Absolver nejúspěšnější hrou od Devolveru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Absolver nejúspěšnější hrou od Devolveru

Absolver nejúspěšnější hrou od Devolveru

David Plecháček

David Plecháček

1. 9. 2017 10:39 3
Reklama

Ačkoliv si vydavatelství Devolver Digital spojujeme nejčastěji s Croteamem a jejich sérií Serious Sam nebo Talos Principle, nebo s Hotline Miami od Dennaton Games a Abstraction Games, jejich největším launchem se stala novinka od dosud neznámého pařížského studia Sloclap – Absolver.

Nejlepších výsledků v historii vydavatelství dosáhl Absolver jak v počtu hráčů na Steamu a na PS4 v jednu chvíli (přibližně 30 tisíc), tak i ve výdělku během prvních několika dní. Magazínu PCgamesN to potvrdil mluvčí texaského vydavatele. „Vydavatelství Devolver je hrdé na to, že mohlo se studiem Sloclap spolupracovat na jejich první ambiciózní hře. Je to náš dosud největší launch," řekl.

Na druhou stranu se vydání bojovky neobešlo bez větších či menších problémů, které musí po vydávání Sloclap řešit.

Neduhů Absolveru je hned několik, počínaje tradičními problémy s plynulostí obrazu, přes problémy s regionálními zámky až po pády, které na PlayStationu 4 ničí uložené pozice. Studio ale má téměř připravené patche, které by těmto nešvarům mělo zamezit. Ten poslední, pravděpodobně nejvážnější, by se měl vyřešit do konce týdne. Do té doby autoři radí zálohovat uložené pozici do Cloudu.

Až na výjimky se Absolveru vede v recenzích dobře, možná až nad očekávání. Pokud si tedy chcete pořídit nějakou podobnou bojovku, máte možnost – Absolver vychází ve verzi pro PC a PlayStation 4. Pracuje se i na verzi pro Xbox One, její datum vydání je ale v tuto chvíli neznámé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama