EA odhaluje 50 nejlepších v NHL 18
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA odhaluje 50 nejlepších v NHL 18

EA odhaluje 50 nejlepších v NHL 18

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 8. 2017 08:18 1
Reklama

Vydání nového ročníku virtuálního hokeje se blíží a milovníci statistik, analýz a čísel si mohou začít mnout ruce. Studio EA Sports přineslo kompletní seznam padesáti nejlepších borců z NHL, řazených dle jejich virtuálních statistik. Seznam nabízí podrobný výčet všech výkonnostních statistik hráčů a jejich potenciál.

Do padesátky nejlepších se letos protlačila pouze jedna tuzemská hvězda,  ofenzivní opora Bruins a český talent David Pastrňák. Svatou pětici otevírá ruský gólostroj Alexander Ovečkin, čtvrté místo okupuje nejlepší brankář ve hře, montrealský Carey Price. Dále nesmí chybět tradiční Pittsburghský tandem Malkin-Crosby. Letošní papírovou jedničkou se stal klenot Oilers a ikona budoucnosti celé NHL, předloňská jednička draftu Connor McDavid. Loňský draftový top pick Auston Matthews v očích skautů a analytiků EA takových kvalit nedosahuje, jen těsně se vešel do čtvrté desítky.

Letošní celková hodnocení hráčů jsou znatelně nižší než tomu bývalo dříve. V průměru šla čísla dolů o dva až tři body. EA Sports tím chtějí prohloubit rozdíly mezi nadprůměrnými hráči a opravdovými hvězdami. Zároveň slibují, že budou větší rozdíly i mezi hráči v nižších útočných a obranných řadách. Ve výsledku by mělo být rozvržení sil a talentu v celé lize realističtější, draft smysluplnější a nejlepší hráči by měli mít větší vliv na výsledky svého týmu.

EA odhaluje 50 nejlepších v NHL 18
i Zdroj: Hrej.cz

EA odhaluje 50 nejlepších v NHL 18
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama