DLC pro BF1 přinese podporu HDR10
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro BF1 přinese podporu HDR10

DLC pro BF1 přinese podporu HDR10

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 8. 2017 12:08 2
Reklama

V druhém rozšiřujícím balíčku k úspěšnému prvoválečnému FPS nečekají pouze zima, Rudá armáda a vojačky. 5. září dorazí In the Name of the Tsar i s podporou nejmodernějšího vysokého dynamického rozsahu (HDR). Ještě ostřejších barev si tak užijí majitelé odpovídajících PC, Xbox One S a PlayStation 4 Pro.

HDR (vysoký dynamický rozsah, angl. high dynamic range) posune už tak vysoce kvalitní vizuální stránku Battlefieldu 1 na ještě vyšší úroveň pro majitele potřebného hardwaru (obrazovky a konzole nebo PC s podporou HDR). S rozšířeným poměrem kontrastu a barevnou škálou se mohou těšit na realističtější, detailnější a přirozenější vizuální zpracování. Během útoku Lupkovským průsmykem nebo průzkumu v temných uličkách Carycinu budou světle a tmavé oblasti detailnější a budou se jevit tak, jak by je vnímalo lidské oko,” chlubí se novinkou EA na oficiálních stránkách.

In the Name of the Tsar otevře své brány společně s většinou tuzemských škol, majitelé Premium Pass se na mrazivá bojiště východní fronty vrhnou už 5. září. Ostatní si dva týdny počkají, oficiální veřejné datum vydání bylo stanoveno na 19. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama