Placené mody pro Fallout 4 jsou zde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Placené mody pro Fallout 4 jsou zde

Placené mody pro Fallout 4 jsou zde

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 8. 2017 08:24 9
Reklama

Bethesda v rámci E3 oznámila příchod takzvaného Creation Club – jednotné platformy, jež slouží ke sdílení modifikací mezi Skyrimem a Falloutem 4, a to navíc napříč jednotlivými platformami. Creation Club na konzole i na PC přichází právě nyní a my se tak můžeme blíže podívat na to, jakou funkcionalitu tato platforma přináší.

Předně je zapotřebí si říci to, že Creation Club je platformou pro placené modifikace. Ty přitom mohou pocházet jak od Bethesdy samotné, tak i od ostatních tvůrců, jejich vydání však předchází pečlivý schvalovací proces, který zajistí plnohodnotnou funkcionalitu na všech platformách.

Zakoupit lze takové modifikace přitom za nově zavedenou měnu (kredity), která se přepočítává v poměru zhruba 100:1 v porovnání s dolarem. A kupříkladu takové nové brnění stojí třeba 500 kreditů, tedy nějakých 5 dolarů. Kredity samotné lze přitom libovolně přenášet mezi hrami (Skyrim a Fallout 4) i mezi Steamem a Xbox One, v případě PlayStationu 4 však takovýto přenos možný bohužel není.

Pro hráče to samozřejmě přináší citelnou výhodu v podobě schválených a vždy plně funkčních modifikací, nevýhodou je samozřejmě nutnost za lidovou tvořivost platit. Na druhé straně se pak samotní tvůrci modifikací mohou v případě úspěchu dočkat i toho, že je finančně odmění i samotná Bethesda.

Reakce hráčů jsou každopádně zatím přinejlepším smíšené a až časem se teprve ukáže, zda Bethesda vykročila tím správným směrem, anebo zda se nesnaží zpoplatňovat něco, co mělo v první řadě zůstat bezplatné. Bližší informace a aktuální exkluzivní nabídku pak můžete spatřit na webu Bethesdy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama