MS končí výrobu původního Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MS končí výrobu původního Xbox One

MS končí výrobu původního Xbox One

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 8. 2017 06:50 29
Reklama

S nástupem Xbox One S a s plánovaným příchodem Xbox One X se dalo očekávat, že Microsoft v dohledné době oznámí ukončení produkce původní podoby Xbox One. A to také společnost aktuálně potvrzuje.

Uzavírá se tím jedna kapitola a první část životního cyklu konzole, jež se zpočátku turbulentními změnami nezapsala u řady hráčů příliš dobře, postupem času ale zaznamenala patřičný úspěch a získala si početnou hráčskou základnu. Chybou tehdy zpočátku zřejmě bylo přílišné lpění na Kinectu, od kterého Microsoft nakonec přeci jen ustoupil a představil levnější verzi konzole bez nutně přibaleného a pro hráče nepříliš potřebného dodatečného zařízení.

Zatím však stále platí, že tím dosud úspěšnějším hráčem na trhu je Sony se svým PlayStationem 4, nadcházející Xbox One X by však se situací na trhu a s nálepkou dosud nejsilnější konzole určitě zamávat mohl. Zájem prozatím určitě je a napovídá o něm kupříkladu i rychlost, s jakou hned vymizely předobjednávkyXbox One X Project Scorpio Edition.

Jak to ale dopadne, to se teprve dozvíme. Vy si každopádně standardní edici Xbox One X můžete předobjednat na Xzone s tím, že tato konzole k nám na trh dorazí již 7. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama