Launch trailer láká k bojovce Absolver
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Launch trailer láká k bojovce Absolver

Launch trailer láká k bojovce Absolver

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 8. 2017 14:20 1
Reklama

On-line bojovka Absolver je založena na propracovaném soubojovém systému, za pomocí něhož mohou hráči získávat četné chmaty a určovat si, jak se jejich postava pohybuje tváří v tvář nepříteli. Zápolit přitom v barevném světě hry lze buďto proti umělou inteligencí poháněným postavám společně v režimu kooperace, anebo vzájemně proti sobě.

K tomu mohou hráči své získané zkušenosti i bojové chvaty předávat i postavám a hráčům ostatním. Minulý týden jsme vám tyto i další principy této atraktivní bojovky blíže odhalovali, nyní se už ale každopádně můžete podívat na launch trailer, který už láká do otevřeného světa hry a nadále naznačuje její mechanismy.

Absolver vychází právě dnes na PlayStation 4 i na PC a jak video napovídá, tak přinese rovněž výraznou stylizaci grafické stránky hry a svět napěchovaný postavami. V tom se hráči probírají bez vzpomínek i s nulovým ponětí o okolí, na obličeji však mají výraznou masku. Brzy poté ovšem přicházejí na to, kterak pro úspěch musí projít řadou bojem okořeněných zkoušek. Cílem následně bude stát se vhodným adeptem na takzvaného Absolvera a bránit pořádek tohoto neznámého světa, jenž nese jméno Adal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama