Dota 2 obdržela nával negativních ohlasů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dota 2 obdržela nával negativních ohlasů

Dota 2 obdržela nával negativních ohlasů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 8. 2017 13:33 23
Reklama

Špatná hodnocení na Steamu pro GTA V jako trest za zpřísnění pravidel pro tvorbu modifikací hry zřejmě znamenala také zajímavý precedens, neboť stejný trest aktuálně stihl i Dotu 2, byť příčina je v tomto případě zcela jiná.

Hráči se totiž touto formou rozhodli protestovat proti tomu, že ve Valve zcela zanevřeli na sérii Half-Life a rozhodli se jen investovat čas o peníze do hry, která jim z dlouhodobého hlediska více vynáší.

Reakce hráčů navíc přichází brzy poté, co jeden z bývalých scénáristů Valve naznačil, jakým směrem s v minulosti měl ubírat příběh nikdy nedokončené třetí epizody. Ta byla oznámena přitom již před těžko uvěřitelnými jedenácti lety.

Marc Laidlaw svým příspěvkem na blogu zřejmě spustil nečekanou lavinu a hráčská komunita opět dala vědět o tom, co se jí nelíbí a co by ráda jinak, tedy minimálně v případě Valve. Laidlaw se nicméně od této reakce distancuje a říká, že nikoho tímto způsobem určitě ovlivnit nechtěl.

Stejně tak se vyjadřuje i k nedávno oznámené karetní hře Artifact, se kterou si někteří fanoušci začali vydání onoho příspěvku na blogu vehementně spojovat. Dle Laidlawových slov zde ale žádné spojení rozhodně není.

Zkrátka v případě série Half-Life máme zřejmě zase smůlu a ani toto zpestření nám kýžené pokračování nepřinese. Jsme však ale rozhodně zvědaví, zda a jestli vůbec se Valve postaví k přívalu negativních recenzí na Steamu u Doty 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama