SEGA oznamuje remake druhé Yakuzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SEGA oznamuje remake druhé Yakuzy

SEGA oznamuje remake druhé Yakuzy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 8. 2017 07:53 1
Reklama

SEGA jakožto dlouholetý vydavatel akční série Yakuza potvrzuje ještě čerstvé spekulace a oficiálně oznamuje Yakuza Kiwami 2, remake druhého dílu série. K tomu ještě láká na budoucnost série a avizuje rovněž příchod F2P on-line titulu.

Druhý díl Yakuzy vyšel již v roce 2006 na teprve druhém PlayStationu (a na západ hra přišla o dva roky později), novinka pak zamíří na PlayStation 4 a zatím zůstává odhalená pouze pro japonský trh. V poslední době však série mířila i na západ a dá se tedy předpokládat, že i tento díl by se časem mohl podívat i k nám.

Vydavatel série hru v domovském Japonsku vydá již 7. prosince a tehdy se budou moci hráči těšit také ze speciálních limitovaných edicí hry, jež budou obsahovat také nosiče s hudbou ze hry i sadu vizitek s jednotlivými postavami. Chybět pak samozřejmě nesmí ani nabídka DLC s kostýmy, zbraněmi, minihrami i herní měnou.

Co ale zřejmě čekat určitě nemůžeme jsou speciální edice konzole PS4, jež se na japonský trh chystají – ty budou vyvedené v černé i bílé barvě a nabídnou také výběr mezi 500 GB a 1 TB diskem.

Titul bude pohánět Dragon Engine (použitý u šestého dílu hry) a kromě předělané grafické stránky hry se fanoušci originálu mohou těšit také na dodatečné mise i postavy, nové aktivity i předělanou audio stránku hry. Nabídka druhého dílu hry tedy doplní již chystaný remake dílu prvního.

Krom toho připravuje SEGA ještě další překvapení a láká do celkové budoucnosti série, jež bude mít již brzy podobu chystaného F2P titulu Yakuza Online. Ten zamíří na mobilní zařízení i na PC a přinese s sebou mimo jiné také jednu zcela novou postavu. Hra by měla dorazit v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama