Příběh ve FIFA 18 nabídne více obsahu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběh ve FIFA 18 nabídne více obsahu

Příběh ve FIFA 18 nabídne více obsahu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 8. 2017 10:40
Reklama

Příběhová kampaň v posledním ročníku virtuálního fotbalu od EA Sports patřila k největším novinkám, se kterými v posledních letech studio přišlo. Příběh mladého fotbalového umělce Alexe Huntera sice nepatřil k těm nejlépe zpracovaným, a to ani v rámci světa sportovních her (MyCareer v NBA 2K), i tak si ale našel řadu fanoušků a část hráčů se zájmem očekávala jeho pokračování.

Režim Journey ve FIFA 18 přináší pro Huntera novou sezónu, která má být v mnoha ohledech ještě turbulentnější než ta předchozí. Britské fotbalové ucho koketuje s bílým baletem, cestuje se svým současným týmem po světě a balí si kufry. Právě plánovaný přestup by měl být dominantním motivem letošního Journey a Sam Rivera, producent hry, jej považuje za přirozenou evoluci režimu. Přestup do zahraniční ligy by prý měl především přiblížit příběh i fotbalovým fanouškům mimo Britské ostrovy. Zatímco FIFA 17 se omezila pouze na kulturu anglického fotbalu s vyvrcholením během finále FA Cupu, FIFA 18 hodlá posunout laťku o něco výše a přinést kontinentální Evropu v celé své kráse.

Nejpravděpodobněji se jeví implementace španělské La Ligy. Mezi hvězdy letošního Journey však kromě madridských kanonýrů Ronalda a Griezmanna patří i bavorská legenda Muller a Dele Alli z Tottenhamu. Není tedy vyloučeno, že Alex Hunter oblékne například dres Bayernu nebo zůstane ve své domovině. Ať už tak či onak, měla by to být čistě vaše volba. Rivera se dušuje, že tentokrát budou mít rozhodnutí během hraní na příběh opravdu vliv a dva různé průchody hrou se nebudou lišit pouze barvou dresů. Větší efekt by měly mít vaše předváděné výkony, stejně jako týmová kvalita a reputace vašeho nového angažmá.  

Novinkou bude i možnost vizuálních úprav Huntera. FIFA 17 nedovolila na mladém fotbalistovi změnit zhola nic, letošník ročník by měl naopak nabídnout opravdu pestrou paletu úprav. Rivera se chlubí především širokým výběrem výstředních účesů, problém prý nebude ani vizáž na styl Paula Pogby.

FIFA 18 vychází na všechny myslitelné platformy 29. září letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama