Launch trailer Arku láká do příběhu hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Launch trailer Arku láká do příběhu hry

Launch trailer Arku láká do příběhu hry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 8. 2017 12:07 7
Reklama

Po vleklém vývoji se survival akce s dinosaury v hlavní roli jménem Ark: Survival Evolved za pár dní již přeci jen dočká plnohodnotného vydání a k tomu samozřejmě autoři lákají za pomocí čerstvého launch traileru.

Ten láká na kombinaci futuristických prvků s prehistorickými bestiemi, nijak obšírně přitom jistě není zapotřebí tuto hru nadále představovat. Tedy jen ve zkratce – jde o survival akční titul, ve kterém se hráči musí zasadit o stavbu vlastní báze i obraných prvků, navrch se pak mohou pouštět do dobrodružství napříč otevřenou herní krajinou, kterou brázdí pravěcí dinosauři. Ve světě hry se přitom mísí právě oni prehistoričtí vládci krajiny s moderními prvky světa našeho.

Brzký launch hry je přitom samozřejmě pouze jistou formou dalšího začátku a tvůrci se na to konto slibují hře věnovat i nadále s tím, že momentálně přichází řeč zejména na příběh hry a na objevování toho, proč se hráči na jeho začátku zjeví na pláži a co mají vlastně v univerzu hry za cíl.

Vedle toho samotná ukázka na jednu stranu také odhaluje, jak velkou cestu během vývoje tento titul vlastně ušel a co všechno je ve světě hry nyní možné dělat. Spatřit přitom lze i dvě nové potvůrky – vydru a bájného fénixe.

Datum vydání 29. srpna se každopádně týká jak verzí pro konzole, tak i PC verze, jež je v programu předběžného přístupu na Steamu dostupná již od počátku června 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama