Tropico 6 videem ukazuje nové prvky hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tropico 6 videem ukazuje nové prvky hry

Tropico 6 videem ukazuje nové prvky hry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 8. 2017 13:57
Reklama

E3 trailer šestého dílu Tropica nás přesvědčil o tom, že diktátor i monumenty přenáší a nový trailer z Gamescomu nám poodhaluje opět o něco více a láká příští rok na ten pravý tropický ráj.

Tedy o ráj se pochopitelně jedná pouze z pohledu hráče, obyvatelé oné fiktivní ostrovní diktatury pravděpodobně asi trochu zapláčou, ale to už nebude náš problém, naopak. Tropico 6 totiž opět ukáže radostný život diktátora, jehož potěchou je instantní zisk zlata do vlastní kapsy a potírání případné opozice ve jménu vyšších zájmů lidu.

V případě šestého dílu hry bude navíc možné vůbec poprvé vládnout i napříč rozsáhlými souostrovími a pole vlivu se tím ještě více navýší. Ukázka k tomu připomíná, že spolu s rozsáhlejší krajinou se hráči rovněž dočkají i nových prvků infrastruktury, možností krádeže světových monumentů a k tomu bude možno také upravovat svůj palác a oslovovat svůj lid za pomocí veřejných motivačních proslovů.

Co je ale určitě důležité je určito to, kterak přiložená ukázka dává najevo fakt, že tuto zimu se u obrazovek ještě neohřejeme – Tropico 6 totiž dorazí na Xbox One, PlayStation 4 a na PC a Mac nejdříve až příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama