Noví operátoři pro R6 Siege až v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Noví operátoři pro R6 Siege až v září

Noví operátoři pro R6 Siege až v září

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 8. 2017 12:39 1
Reklama

Nedávno jsme vás informovali o novinkách týkajících se on-line akce Rainbow Six Siege, do níž míří tři noví operátoři i další mapa, dnes však máme zprávy poněkud horší. Všechny tyto chystané prvky se totiž odkládají.

Odklad to však naštěstí není nikterak dramatický a Ubisoft o něm informoval na svém blogu. Čerstvě zveřejněný příspěvek však nepřináší pouze nové datum vydání, ale především blíže představuje onu trojici specialistů.

První bojovnicí je Ying z hongkongské jednotky CTU, která umí jako granáty vrhat vybuchující objekty, jež následně vystřelují oslepující projektily do prostoru. Ona sama ale nosí speciální ochranné brýle, a tak se jí tato nepříjemnost pochopitelně netýká. K tomu navíc půjde explozi těchto objektů vhodně načasovat tak, aby vybuchly v tu nejlepší možnou příležitost a tím se mohou otevírat dodatečné taktické možnosti.

Noví operátoři pro R6 Siege až v září
i Zdroj: Hrej.cz

Druhým specialistou je Lesion, který opět pochází ze stejné jednotky jako Ying. Lesion však umí vrhat maskované miny jménem Gu, které protivníkům umí patřičně otrávit zážitek. Tyto miny totiž vypouští jehly s jedem, jež protivníkům velmi rychle rozostří vidění a znepříjemní jakoukoli akci na bojišti. Bránící hráč má v tu chvíli dvě možnosti – buďto se s otravou smíří, anebo se pokusí otrávenou jehlu vytáhnout, to však vyžaduje dočasné složení zbraně a vystavení se riziku rychlého konce.

Noví operátoři pro R6 Siege až v září
i Zdroj: Hrej.cz

Třetí bojovnicí je Ela z polské protiteroristické jednotky GROM. Její specialitou jsou miny přezdívané Grzmot, které jdou přilepit na libovolný povrch a které umí své protivníky částečně omráčit. Takový nešťastník pak má na chvíli taktéž rozostřený obraz a má navíc i problémy se sluchem, fyzicky mu však ublíženo není. O to se již v tu chvíli ale mohou postarat ostatní protivníci, či právě Ela, která u sebe bude mít mimo jiné i brokovnici a která navrch patřím k těm rychlejším specialistům.

Všichni tito operátoři pak do hry dorazí 5. září, což je nakonec jen minimální odklad oproti původně plánovanému 29. srpnu. I v tomto případě pak bude platit to, že nové postavy bude možno odemknout jak postupným hraním, tak i za investované finance.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama