Ghost Warrior 3 se dočká příběhového DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghost Warrior 3 se dočká příběhového DLC

Ghost Warrior 3 se dočká příběhového DLC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 8. 2017 10:18
Reklama

Jestliže se na disku vaší konzole či počítače mihla akce Sniper: Ghost Warrior 3, tak určitě víte, kterak se jedná o příběh nejen za honbou vytrestání padouchů, ale také za ztraceným bratrem. A jestliže jste až dosud marně tápali po tom, co se vlastně na počátku semlelo a pokazilo, tak pro vás mají autoři příjemné oznámené – příběhové DLC, které svým vyprávěním předchází událostem původní hry.

Balíček ponese jméno The Sabotage a jejím protagonistou bude tentokrát Robert North, což je právě ve třetím dílu série zmizelý bratr hlavního hrdiny. A že tento se dostal do nepěkné šlamastyky, to je jistě netřeba nijak obšírně popisovat a rovnou vás pozveme ke zhlédnutí nově vypuštěné ukázky:

Jak vidno, pravidlo „za vším hledej ženu“ sedne koneckonců u i na tuto akci, a i tento přídavek tedy zjevně bude mít svoji femme fatale. Vedle té se 5. září hráči dočkají také nové mapy s dodatečnými lokacemi, pochopitelně také další dávky misí a navrch nesmí chybět ani dosud neokoukané zbraně či nová vozidla. K tomu tvůrci slibují zapracovat i na nahrávacích časech hry, které byly v případě originálu bohužel značným problémem.

Zkrátka přídavek se vším všudy, který je v tomto případě pochopitelně součástí season passu. Ten si spolu se hrou můžete pořídit samozřejmě i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama