Ghost Rider v ukázce Marvel vs. Capcom
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghost Rider v ukázce Marvel vs. Capcom

Ghost Rider v ukázce Marvel vs. Capcom

David Plecháček

David Plecháček

23. 8. 2017 14:01 2
Reklama

Capcom nás nejprve překvapil, když uvolnil během E3 své demo na chystané Marvel vs. Capcom: Ininite, aby nám jeho kvalitou následně zkazil celou náladu. A od té doby jsme v záplavě kvalitnějších her ztratili o bojovku zájem. Co s tím udělá kolínská akce?

Nové video, které se v rámci Gamescomu objevilo, nás má přesvědčit o lepších zítřcích. Capcom si k tomu povolal další čtveřici bojovníků, kterou představuje, zač je toho souboj na život a na smrt loket. Jedah, Firebrand, Dormammu a především Ghost Rider jsou tentokrát v hlavní roli. Ale ani tentokrát nám neukázali nic závratného.

Není se čemu divit. Novinka vyjde v Evropě už 19. září, a ani na E3 – natož po Gamescomu – neměli vývojáři příliš času něco výrazně předělávat. A tak je Infinite na pohled stejnou hrou, jako ta, kterou jsme si během losangeleského veletrhu otestovali na našich vlastních zařízeních.

Jiní kromě kvality a pocitu ze soubojů hře vyčítají, že po několikáté recykluje sebe samu. Vždyť první díl vyšel už v roce 1996 se hrou X-Men vs. Street Fighter, poslední naopak v roce 2012. Všechny ale vždy patřily k tomu nejlepšímu na trhu. Jak se asi osvědčí Infinite?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama