Call of Duty: WWII odhaluje headquarters
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Duty: WWII odhaluje headquarters

Call of Duty: WWII odhaluje headquarters

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 8. 2017 09:05
Reklama

Čekání či takzvaná lobby jde v on-line hře udělat hned několika způsoby a buďto můžete nudně vyčkávat a sledovat mdlou tabulku na obrazovce či případně nějakou formu odpočtu, anebo se můžete bavit. A právě tou druhou cestou se snaží vyjít nový díl série Call of Duty, který nám v novém video příspěvku představuje svoji on-line bázi a sociální prostor jménem Headquarters.

původního oznámení víme, že prostředí Headquarters představuje spojenci okupovanou pláž, na kterou se může naráz podívat až 48 hráčů. Nové záběry pak odhalují, že ona pláž nabídne celkem nápadité možnosti vyžití, a kromě klasické střelnice si půjde mimo jiné zastřílet i proti sobě, proletět se letadlem, otevřít v předchozích zápasech získané odměny a vůbec se zabavit mnoha různými způsoby. Určitě by tedy nemělo jít o pomyslné ticho před bouří nadcházející multiplayerové bitvy.

Naopak – celkově nám z přiložených záběrů Headquarters vyznívá jako prakticky samostatný on-line režim, který si žije vlastním životem a který dokáže přinést dostatek zábavy již sám o sobě. V této bázi se tedy ve finále půjde socializovat, soutěžit, získávat odměny a další. Celé to navrch vypadá v enginu hry přímo parádně a jsme jen zvědaví, kolik zábavy takový nápad v reálu nakonec nabídne.

Hra samotná každopádně vychází 3. listopadu a k předobjednání je samozřejmě i na Xzone. Včasné předobjednávky hry vám pak zajistí přednostní přístup do chystané betaverze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama