Ace Combat 7 ukazuje trailer i záběry ze hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ace Combat 7 ukazuje trailer i záběry ze hry

Ace Combat 7 ukazuje trailer i záběry ze hry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 8. 2017 09:49 5
Reklama

Akčně pojatý letecký simulátor Ace Combat 7: Skies Unknown se prezentoval i v rámci Gamescomu a tam se také hráči dočkali nejen hratelné demoverze, ale také nového traileru, který si můžeme užít pochopitelně i mimo výstavu samotnou.

Ten spolu s přiloženými obrázky našeptává něco o příběhu, ve kterém se to bude hemžit moderními technologiemi i experimenty s nimi, středobodem však stále bude konflikt mezi fiktivními zeměmi pojmenovanými Osea a Erusea. Těšit se přitom vedle akce mohou hráči i na nejasně stanovenou hranici mezi dobrem a zlem.

K tomu se současná generace konzolí v rámci této série vůbec poprvé dočká řady akčních soubojů, a to napříč celým fiktivním světem. Ten přitom zjevně nabídne nádherné scenérie v krajinách skutečně nejrůznějšího rázu. V případě PlayStationu se pak hráči mohou těšit i na podporu PSVR.

A co se samotné hratelné ukázky týče, tak zprostředkovanou ochutnávku té vám již může přinést níže přiložené video, které demoverzi ukazuje pěkně v pohybu.

Sami se tak můžete pokochat tím, jak hra vypadá v reálu a ne pouze v rámci akčně sestříhaného traileru. Přiložené záběry přitom pocházejí z verze hry běžící na standardní verzi PS4 a dá se tedy předpokládat, že v případě PS4 Pro (či na Xbox One X) bude hra ještě o něco hezčí.

Přesnější datum vydání ovšem v rukách zatím stále nemáme a musíme se tedy spokojit jen s ubezpečením o tom, že hra vyjde na konzole i na PC už v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama