Závody The Crew 2 dorazí v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Závody The Crew 2 dorazí v březnu

Závody The Crew 2 dorazí v březnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 8. 2017 11:49 4
Reklama

Letošní Gamescom přinesl také novinky týkající se závodní arkády The Crew 2. K dispozici díky tomu máme nový trailer i konečné datum, kdy hra vyrazí potěšit fanoušky závodních arkád na PC a na konzolích.

Přiložené video je nicméně vytvořené v enginu hry a nemusí se tedy jednat o přímou prezentaci záběrů z hraní. Na to konto nelze než vzpomenout na to, jak jsme nejednou v případě Ubisoftu byli svědky toho, kterak finální produkt vypadal jinak než předchozí trailery (vzpomenout lze na případy Watch Dogs a The Division) a i z toho důvodu je záhodno vnímat následující necelé dvě minutky s obezřetností. Tak jako tak ukazují nádech hry i arkádový směr, jakým se bude hratelnost ubíhat.

Ta přitom v případě pokračování bude rozdělena do třech zcela odlišných odvětví a závodit půjde nejen po asfaltu či hlíně, ale také na vodě i ve vzduchu. Mezi těmito disciplínami půjde navíc ve většině případů i libovolně a především zcela plynule přepínat. V souvislosti s tím vás můžeme odkázat ještě na předchozí představení principů tohoto pokračování.

To každopádně dorazí na PC i na konzole příští rok 16. března a včasná předobjednávka takzvané Gold edice hry pak hráčům může zajistit třídenní přednostní přístup. Konec traileru pak vypovídá i o tom, že se hra bude pyšnit i podporou silnějších verzí konzolí.

A pro úplnost již jen k tomu všemu ještě dodáme to, že web hry vyzývá k registraci do zatím blíže neupřesněného betatestu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama