Overwatch čeká další nová mapa a změny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch čeká další nová mapa a změny

Overwatch čeká další nová mapa a změny

David Plecháček

David Plecháček

22. 8. 2017 11:19 1
Reklama

Možná bychom raději viděli nějaké zprávy o nových a vznikajících hrách, ale Gamescom je akcí, na níž se musí připomenout i hry, které už vyšly a o něž se autoři musí stále ještě starat. To je příkladem multiplayerového hitu Overwatch. V něm se toho mění na poměry značky docela dost.

Není to tak dávno, co jsme hovořili o nové mapě. Po červnovém Horizon Lunar Colony – původním domově opičáka Winstona – tu máme další oznámení. Tentokrát si představíme místo vázané na někoho jiného, na Junkrata. Název vás ale příliš nepřekvapí: Junkertown. Mapa je zasazená do slunné Austrálie. Namísto tradičního představení sází Blizzard na humor, přičemž v hlavních rolí nesmí chybět Junkrat a parťáka mu dělá Roadhog.

Společnost neprozradila, kdy nová mapa vyjde. Ale pravděpodobně můžeme počítat s blízkou budoucností. Junkertown bude dějištěm režimu Escort, během kterého musí útočící tým doprovázet vozidlo napříč mapou a obránci jim musí zabránit. Lidé na Gamescomu si mohou novinku osahat sami, tudíž věříme, že toho samého se za několik dní dočkají i ostatní.

Kromě toho ale Blizzard oznámil několik menších úprav. Mění se například D.Va, které bohužel vývojáři pravděpodobně omezí schopnost Defense Matrix. Ta před hrdinku vytvoří bariéru, se níž může bránit jak sebe, tak vytyčený prostor a zabránit tak všem nebezpečím, které by mohly proniknout. Defense Matrix by měl čerpat dvojnásob energie (a vydržet tak polovinu času). Aby ale designéři sličnou Korejku vyvážili, umožní jí, aby mohla během létání s jetpackem střílet.

D.Va krom toho obdrží i zcela novou schopnost, která se jmenuje Micro Missiles. Tím vystřelí salvu menších projektilů, jež po dopadu vybuchnou. Ze tankového psa obranáře se tak spíše stává hrdinka, která dokáže nadělat slušnou paseku. Hráči budou muset mnohem více rozmýšlet, jak s robotickým exoskeletem naloží. Stále však platí, že jeho pilotka bude bez něj extrémně zranitelná

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama