Launch trailer Life is Strange slibuje drama
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Launch trailer Life is Strange slibuje drama

Launch trailer Life is Strange slibuje drama

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 8. 2017 13:32
Reklama

Dokonce už před samotnou bouři a až na počátek atraktivního teenagerovského dramatu se budeme moci podívat v rámci chystané trojici epizod Life is Strange: Before the Storm, která startuje již posledního srpna. A jelikož se nám to datum vydání již kvapem přiblížilo, tak se nyní můžeme podívat na premiéru launch traileru hry.

Ten slibuje staré známé postavy i motivy, nové hlasy i neokoukané graffiti a především návrat dramatu, na který budeme snad opět dlouhou dobu vzpomínat a který nám představí příběh sbližování hlavní hrdinky Chloe a Rachel Amber.

Druhá jmenovaná na počátku původní pětice epizod mizí z povrchu zemského (a v traileru před tím také trefně varuje) a bylo to právě pátrání po jejím osudu, co k obrazovkám upoutalo hráče po celém světě. Ti nyní po právu dychtí po dalších osudech všech hlavních postav, než však přijde řeč na plnohodnotné pokračování (to mají pod palcem původní tvůrci, francouzští Dontnod Entertainment), tak si budeme moci zkrátit čekání touto trojicí epizod.

V té se Chloe vyrovnává s těžkým životním obdobím, kterému vévodí ztráta biologického otce. A že to není záviděníhodná situace, to již naznačuje přiložený trailer, který svým svižným střihem i náznakem atraktivního příběhu k ochutnávce dalších třech epizod přímo vyzývá.

Hra bude hratelná na letošním Gamescomu, a to i pro hráčskou veřejnost. Vy si každopádně můžete svoji kopii hry předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama