Battlefield nabídne intenzivnější režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield nabídne intenzivnější režim

Battlefield nabídne intenzivnější režim

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 8. 2017 17:43 8
Reklama

Ani série Battlefield nezůstala v rámci Gamescomu ušetřena pozornosti a prezentace se dočkaly hned dvě významné novinky. Tou první je přidání zcela nového módu, který příští měsíc vstoupí do další fáze uzavřeného testování.

Nový režim ponese jméno Incursions a přinese kombinaci intenzivních soubojů a taktického přístupu, v rámci něhož se utkají pouze pětičlenné týmy. Duch série by však měl být i přesto zachován a jakkoli bude v tomto případě důraz kladen na taktičtější přístup, tak chybět nakonec nebudou ani dopravní prostředky, které k sérii Battlefield neodmyslitelně patří. A netřeba přitom dodávat, že zisk kupříkladu tanku může na stísněné mapě napáchat celkem paseku. O tom vám ale již více napoví reakce těch prvních, kteří si tento režim na vlastní kůži vyzkoušeli:

Tento chystaný mód je každopádně odpovědí na odezvu fanoušků a spolu s řadou z nich je také vyvíjen. Příští měsíc se pak vybraní jedinci budou moci těšit na další fázi testování a dočkají se tak údajně podstatně intenzivnějšího zážitku a koneckonců i přepracovaného systému bodování.

A kromě toho, že EA ukázali záběry z hraní přídavku In the Name of the Tsar, tak při své prezentaci také přestavili zkompletovanou edici hry. Ta nese jméno Battlefield 1: Revolution a obsáhne jak vše, co do hry prozatím již dorazilo, tak i to, co teprve vyjde. Celkem se tak hráči budou moci těšit ze čtyř velkých rozšíření a ze spousty dodatečného obsahu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama