Tři další operátoři míří do R6 Siege
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tři další operátoři míří do R6 Siege

Tři další operátoři míří do R6 Siege

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 8. 2017 16:20
Reklama

Po sérii Splinter Cell se zatím slehla zem, zcela zapomenutá tato značka prý rozhodně není, pozornost Ubisoftu se zkrátka zatím dle slov Yvese Guillemota upírá jinam, třeba k akci Rainbow Six Siege, kterou si již vyzkoušelo na těžko uvěřitelných 20 milionů hráčů. A právě k tomuto titulu Ubisoft avizuje další novinky v podobě nových postav.

Trojici nových operátorů do hry doprovodí i další přírůstek v podobě nové mapy, a to v rámci chystaného přídavku jménem Operation Blood Orchid. Ten do hry dorazí ještě před koncem tohoto měsíce a který mimo jiné také doplní i obří patch (zhruba 15 GB na konzolích, těžko pochopitelných 42 GB v případě verze pro PC).

Každopádně konkrétně 29. srpna do hry na všech platformách naráz dorazí dva specialisté z Hong Kongku (jednotka Special Duties Unit SDU) a jeden pak ze sousedního Polska (Grupa Reagowania Operacyjno-Manewrowego GROM). Spolu s nimi samozřejmě dorazí i obvyklá dávka nových zbraní a dalších novinek menšího charakteru.

V základu bude možné i tito specialisty odemknout za pomocí herní měny.

Opět pochopitelně bude platit i to, že v základu bude možné i tito specialisty odemknout za pomocí herní měny, a tedy bez nutnosti utratit reálné peníze, majitelé season passu je však budou mít odemknuté ihned. Stejně tak v případě investice peněz reálných stále platí, že odemknutí specialistů bude touto formou poněkud svižnější.

Vedle toho pak také vydavatel láká krátkým promo videem na letošní Gamescom, kde se bude 25. a 26. srpna konat finále Rainbow Six Pro League a kam se i díky vaší štědrosti letos vydáme ve dvoučlenném zastoupení. Vy se každopádně za odměnu můžete těšit na skutečně výživné pokrytí toho nejzajímavějšího, co nám letošní ročník největší evropské videoherní výstavy nabídne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama