Nové detaily o HQ v letošním Call of Duty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové detaily o HQ v letošním Call of Duty

Nové detaily o HQ v letošním Call of Duty

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 8. 2017 11:19 2
Reklama

Oproti loňskému roku, kdy po prvním představení Call of Duty: Infinite Warfare schytalo vydavatelství Activision obrovskou vlnu nevole za směr, kterým se letitá série vydala, je letos všechno jinak a návrat do 2. světové války se setkal s příznivým přijetím. V novém čísle magazínu Game Informer vývojáři představují několik novinek.

Nové informace se věnují například sociálnímu prostoru jménem Headquarters, který bude fungovat jako ústřední bod multiplayerových klání. Naráz se v něm může potkat až 48 hráčů a společně se zapojovat do rozličných aktivit. Prostředí Headquarters zobrazuje velitelství 3 dny po vylodění v Normandii a budeme zde moci sledovat počátky spojeneckých operací ve Francii a západní Evropě.

Co by to bylo za moderní hru, aby neobsahovala lootboxy a odměny, které z nich získáte. Právě v Headquarters budete moci své naškudlené bedýnky otevírat, poměrně bizarní novinkou však je, že odměny dostanou i hráči, kteří vás při otevírání sledují. Kromě toho můžete navštívit arénu jménem The Pit a změřit s někým své síly jeden na jednoho.

V Headquarters funguje voice chat na bázi vzdálenosti mezi hráči, takže budete moci s ostatními návštěvníky svobodně promlouvat, naleznete tu také střelnici pro testování zbraní. Kromě toho tu můžete přijímat různé úkoly a výzvy, bude zde docházet k dynamickým událostem, jako je třeba bombardování a můžete si tu prohlížet žebříčky a sledovat události a streamy ze světa Call of Duty. Vývojáři také slibují, že veškeré kosmetické úpravy zbraní a vybavení budou poplatné historickému období, v němž se hra odehrává. Doufejme tedy, že na zářivě růžové Thompsony nedojde. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama