GT Sport nebude mít mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GT Sport nebude mít mikrotransakce

GT Sport nebude mít mikrotransakce

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 8. 2017 12:29 5
Reklama

Producent série Gran Turismo Kazunori Jamauči uklidňuje před říjnovým vydáním Gran Turismo Sport fanoušky této závodní série v tom, že nejnovější díl této simulace nebude obsahovat žádné mikrotransakce.

Oznámení přišlo formou interview uskutečněném na akci PlayStation Experience v Malajsii a potvrdil tak opačný přístup nejen vzhledem ke konkurenci, ale i ve srovnání s dílem předešlým. V Gran Turismu 6 totiž bylo možné utrácet reálnou měnu a získávat za ní na oplátku měnu herní. To v minulém díle mělo za následek rychlejší postup hrou i svižnější zisk obsahu, všechen ten však bylo možno získat i standardní cestou a skrze normální hraní.

To však již v případě pokračování neplatí a řada hráčů to jistě s vděkem přijme, byť to samozřejmě pro ty movitější a štědřejší může znamenat pochopitelnou nutnost trávit u hry více času.

Gran Turismo Sport ale každopádně po dlouholetém vývoji vjíždí do cílové rovinky a na pulty obchodů dorazí 18. října. Aktuálně si hru můžete předobjednat na Xzone, kde bude k mání i vyšperkovaná sběratelská edice hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama