Hellblade bude obsahovat foto režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hellblade bude obsahovat foto režim

Hellblade bude obsahovat foto režim

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 7. 2017 08:27 2
Reklama

Na Hellblade: Senua’s Sacrifice se těším jako malé dítě. S blížícím se datem vydání moje nadšení, ale i obavy rostou, po zhlédnutí zhruba třiceti vývojářských deníčků však přeji studiu Ninja Theory s jejich projektem, jenž má stát na pomezí nezávislé a AAA hry, jednoznačný úspěch. Od vydání nás dělí již jen pár týdnů a studio se nyní pochlubilo novým prvkem.

Jednou z deviz nové hry má být bezesporu i pohledné grafické zpracování. A abyste se drsným světem nemuseli jen pasivně kochat, implementují vývojáři do hry také dnes už poměrně standardní foto režim. Díky němu v sobě můžete probudit skrytého umělce a třeba si také uchovat vzpomínky na konkrétní situace ve hře.

Samozřejmostí budou nejrůznější filtry, možnosti pohybu s kamerou, ostření, barevnost a tak dále. Foto režimy se ve hrách objevují čím dál častěji, k nalezení jsou například v sériích Uncharted, Forza, Infamous a dalších. Naposledy nás kreace virtuálních fotografů uchvátily v letošním jarním megahitu Horizon Zero Dawn. Vůbec poprvé se pak foto režim objevil ve čtvrtém dílu série Gran Turismo.

Hellblade: Senua’s Sacrifice vychází 8. srpna letošního roku na PlayStation 4 a PC. K dostání bude na Steamu i na GOGu, cena je momentálně stanovena na necelých 30 eur, tedy v přepočtu zhruba 780 korun. Pokud si hru předobjednáte na PS4, získáte exkluzivní dynamický motiv pozadí. K předobjednávce na PC pak dostanete komiks v digitální podobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama