Zkuste si PES 2018, čas je do konce týdne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste si PES 2018, čas je do konce týdne

Zkuste si PES 2018, čas je do konce týdne

David Plecháček

David Plecháček

24. 7. 2017 07:59 9
Reklama

Pomalu se blíží tradiční souboj dvou fotbalů a my budeme muset povolat někoho zkušenějšího, aby oba ročníky porovnal stejně jako loni. Než se ale Honza pustí do práce, může si nový PES 2018 osahat každý z vás. Na konzolích je totiž k dispozici otevřená beta.

Pokud jste tak neučinili přes víkend, můžete tak učinit ještě teď. Beta, jejíž obsahem je klasický online přátelák a novinka v podobě 3v3, totiž trvá ještě týden, až do 31. července. Na PlayStationu ke hraní není potřeba předplatné PS Plus, na Xboxu jste ale limitováni členstvím v Xbox Live Gold.

Obsahově toho ale Pro Evolution Soccer příliš nenabízí. Kromě zmíněných režimů si můžete hru proměnit jenom volbou jednoho ze dvou týmů, Francie a Brazílie, volby, zda chcete hrát ve dne nebo v noci a zda u toho má pršet, nebo má být slunečno. Stadion je k dispozici jen jeden – Neu Sonne Arena.

Plná hra vychází už za necelé dva měsíce, 14. září. Konami, stejně jako každý rok, slibuje několik změn, tentokrát jde o chování a fyziku míče a realistické osvětlení. Raději bychom třeba... licence? Ale těch se pravděpodobně díky EA a sérii FIFA ve větší míře nedočkáme.

Každopádně, pokud vás zajímá, jak se nový PES hraje, beta nabízí jedinečnou možnost, jak si ho osahat. Především pokud se řadíte mezi zaryté fanoušky fotbalu od EA Sports a po vydání už budete mít oči jen pro sérii FIFA. Teď byste si nějaký ten čas vyhradit mohli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama