Shadow of War představuje sexy Odulu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow of War představuje sexy Odulu

Shadow of War představuje sexy Odulu

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 7. 2017 09:46 17
Reklama

Middle-earth: Shadow of War sice nevyjde v srpnu, jak bylo původně slíbeno, nýbrž až v říjnu, to však neznamená, že by se kolem hry už nyní netočily další a další zprávy. Na Comic-Conu v San Diegu nyní vydavatelství Warner Bros. Interactive Entertainment představilo nový příběhový trailer. Pozor na spoilery!

Hlavní hrdinkou nového videa je Odula, tentokrát však ve své poněkud přítulnější verzi, než jakou běžně známe. Temný duch na sebe vezme lidskou podobu, aby Talionovi dopřál vizi budoucnosti Středozemě a jeho vlastního osudu. Hraničářův nemrtvý společních Celebrimbor Odule nevěří a protagonistu před jejími pletichami varuje. Jak to nakonec celé dopadne, to uvidíme až v říjnu. Říkáme si ale, zda je spojování přitažlivých žen a odpudivých pavouků pro vývojáře něčím lákavá. Odula, Quelaag, Cydaea…určitě byste našli i další příklady!

Vývojáři slibují, že nový díl naváže na události toho předchozího ve velkém stylu. Těšit se prý máme na ještě rozsáhlejší svět plný hrdinů a padouchů, spoustou boje, správy dobytých pevností a samozřejmě starého známého systému Nemesis. Hra vychází 10. října letošního roku na PC, PS4 a Xbox One. Slíbena je i podpora silnějších verzí konzolí Xbox One X a PS4 Pro. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama