F2P Gigantic po letech konečně vychází
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka F2P Gigantic po letech konečně vychází

F2P Gigantic po letech konečně vychází

David Plecháček

David Plecháček

21. 7. 2017 09:06 1
Reklama

To je tak, když si uvědomíte (možná nějakou) díru na trhu, rozhodnete se jí zaplnit a rozhodne se vás třeba… deset. Nebo možná ne tolik, ale po čase příležitost využije i někdo jiný a v jedno období podobných her vyjde hned několik. Tak si to pojďme zopakovat: Overwatch, Battleborn, Paladins, jednu chvíli tu bylo Battlecry a těch arénových stříleček neustále přibývá.

Ten samý osud, totiž to, že na kdejakou hru podobného žánru lidé zapomenou, potkal i hru Gigantic od studia Motiga. Novinka, která si během vývoje prošla několika problémy včetně propouštění svých zaměstnanců a odkladů vydání, se konečně dočkala a může se ukázat v celé své kráse. Vývoj opustil betaverzi a dnes vyšla plná verze.

Gigantic jsou dalším ze záplavy free-to-play titulů. Pokud chcete, novinku si můžete vyzkoušet na Xboxu One a na PC. Je ale otázka, jak si tam povede, když už na trhu existuje velká konkurence v podobě zmíněných Paladins, které jsou taktéž free-to-play a navíc mají už teď širokou hráčskou základnu.

Gigantic ale nabízí trochu přeci jen jiného, už jen kvůli third-person perspektivě. Takže Smite? Každopádně, ve hře je v současnosti 19 hrdinů, včetně toho posledního, bijce Ramsayho. Studio Motiga slibuje, že počínaje tímto měsícem bude vydávat každý měsíc novou postavu. Jak hra vypadá, můžete zjistit v přiloženém videu. Jak se vám líbí? Dáte jí šanci?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama