Nový trailer ukazuje hrůzu The Evil Within 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer ukazuje hrůzu The Evil Within 2

Nový trailer ukazuje hrůzu The Evil Within 2

David Plecháček

David Plecháček

19. 7. 2017 14:59 5
Reklama

Ovoce toho, že cokoliv jsme viděli z Bethesdí konference na E3, uvidíme ještě letos, začínáme sbírat už teď v létě. Například s trailery na nového Wolfensteina, který jste mohli vidět minulý týden, nebo třeba teď v podobě ukázky z The Evil Within 2.

V něm nehraje hlavní roli nikdo jiný než nám dobře známý Sebastian Castellanos. Příběh navazuje na události prvního dílu, ačkoliv se zápletka zrodí ještě roky před ním. Sebastianova mysl je totiž zaplevelena myšlenkami na jeho mrtvou dceru a hlavní hrdina se tak čím dál více utápí v minulosti a ve svých minulých chybách.

Sebastian prožívá jeho noční můry doslova každý den a nemůže se od nich odtrhnout. Jenže se vrátí jeden starý známý, který mu má nabídnout pomoc – může se vrátit do vlastních nočních můr a může se pokusit zachránit to nejcennější, vlastní dceru.

Jak takový pokus vypadá je už dobře patrné z gameplay traileru, na který se můžete podívat níže. Nám už nezbývá dodat nic jiného, než že druhý díl Šindži Mikamiho, duchovního otce slavné série Resident Evil, vyjde už 13. října na PC, Xboxu One a PlayStationu 4. Předobjednat si jej můžete na Xzone.cz.

>

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama