AC Sparta Praha obohatí FIFA 18
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC Sparta Praha obohatí FIFA 18

AC Sparta Praha obohatí FIFA 18

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 7. 2017 13:36 43
Reklama

Letošní ročník fotbalu od EA Sports předznamenává návrat českého fotbalu do série. Po sedmi letech se ve hře objeví klub z naší skromné kotliny, těmi šťastnými budou fanoušci z Letné. AC Sparta Praha to oznámila prostřednictvm sociálních sítí a svého webu.

Lafata, Rosický, jmenovci Kadleců a další. Ti všichni se podívají na virtuální trávníky a potěší tuzemské hráče, od roku 2011 lamentující nad absencí české ligy. „Sparta do EA SPORTS FIFA podle nás patří. Velmi nás těší, že se náš klub do legendární videoherní série vrací. Jednání byla bezproblémová a věcná, takže už v září si fanoušci Sparty budou moci zahrát za svůj oblíbený klub. Každý z našich příznivců by jednou rád stál v rudém dresu na hřišti – a to teď bude mít možnost zažít. A když bude chtít, klidně si bude moci vystřídat i kapitána,“ komentuje novinku Tomáš Křivda, marketingový ředitel AC Sparta Praha.

Pravděpodobně se tým objeví v kategorii Zbytek světa, zahrnující tradiční nebo jinak zajímavé kluby z lig, které jinak své zastoupení ve hře nemají. Zda se ve hře objeví i další české týmy zatím nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama