Střípky informací o Kingdom Hearts III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Střípky informací o Kingdom Hearts III

Střípky informací o Kingdom Hearts III

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 7. 2017 09:59 2
Reklama

Nositelé keybladů do pozoru! Léta očekávaný třetí díl kultovní japonské RPG série krůček po krůčku svléká svůj závoj tajemna. Jedněmi z největších zveřejněných novinek jsou implementace světa Toy Story a ne úplně zanedbatelná pravděpodobnost, že titul nakonec vyjde i na Nintendo Switch.

Série Kingdom Hearts byla vždy známa pro míšení pohádkového fantasy světa ve stylu klasických JRPG a světů společnosti Walt Disney Company. A právě svět Buzze Rakeťáka, Woodyho, pana Brambůrka nebo kasičky Prasátka přivítá hrdinu Sora a jeho povedenou družinu. Humorný a obsáhlý trailer s dalšími záběry akčního boje můžete zhlédnout níže. Už déle je známo, že se v KH3 podíváme i do světů Na Vlásku (Tangled), Velká Šestka (Big Hero 6) a návrativšího, avšak značně přepracovaného světa Herkula.

Neméně zajímavě zní spekulace o budoucí možnosti vývoj Switch verze hry. Šéf vývoje Tetsuya Nomura jasně popřel, že by se studio vrhlo do práce na verzích pro další platformy dříve, než budou hotovy ty pro Xbox One a PlayStation 4. Na stranu druhou přiznal, že bychom si jednou třetí Kingdom Hearts ve vlaku nebo autobuse zahrát mohli. Rozhodující budou zřejmě prodeje hry. A ty by rozhodně nemusely být nízké. V našich končinách se sice hráči série najdou jen výjimečně, především ve Spojených státech  a Japonsku jsou však Kingdom Hearts nesmírně populární. Na regulérní třetí díl navíc příznivci čekají již 12 let.

Kingdom Hearts III vyjde v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama