Příběh Spider-Mana je i o Peteru Parkerovi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběh Spider-Mana je i o Peteru Parkerovi

Příběh Spider-Mana je i o Peteru Parkerovi

David Plecháček

David Plecháček

17. 7. 2017 09:18 4
Reklama

Někteří možná očekávali Spider-Mana letos, nakonec se ho dočkáme až příští rok na jaře. Pokud ale chcete ukojit svou zvědavost, musela vám udělat radost Disney akce D23 Expo, na které studio Insomniac prostřednictví behind-the-scene videa řeklo o nové hře zase o něco víc.

Video nepřichází s ničím revolučním ani ničím, co bychom snad nečekali, a některé věci dokonce jen připomíná, přesto si můžeme vytvořit ucelenější obrázek o světě a celém univerzu, do něhož je Spider-Man zasazený. Podle vývojářů je totiž svět pavoučího muže nový a nabídne tak i zbrusu nový příběh.

Peter Parker je ve hře například starší a tudíž i vyzrálejší, navíc je to od přírody atlet a své schopnosti už má několik let, a tak se s nimi rychle sžil. „Neučí se je teprve ovládat,“ říká jedna z výtvarnic studia. Hra by měla ukázat, jak se světy Spider-Mana a Petera protkají v jeden. Cílem tak nebylo vytvořit jen příběh superhrdiny, ale i obyčejného člověka. Pokud se dá mluvit o největší inspiraci, tak se autoři nejvíce inspirovali z komiksů Ultimate Spider-Man.

V otevřeném světě pak hráči mohou plně interagovat se svým okolím, včetně používání volně ležících předmětů k boji. Gameplay se podle týmu ze studia Insomniac od E3 posunul, největší změnou je upravené houpání se na pavučinách, aby dostalo tu správnou dynamiku a švih. Ale i souboj se lehce změnil.

Na celé video, doprovázené záběry z letošní E3, se můžete podívat níže. My jen připomeneme, že si nového Spider-Mana můžete předobjednat na Xzone.cz. Hra vychází exkluzivně pro PS4.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama