Zkuste si deset hodin z Andromedy zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste si deset hodin z Andromedy zdarma

Zkuste si deset hodin z Andromedy zdarma

David Plecháček

David Plecháček

14. 7. 2017 08:15 14
Reklama

Všichni víme, jak se to s Andromedou vlastně má. Jako obvykle, herní komunita se rozdělila na dva tábory, z nichž jeden hru více méně brání a říká, že to není takový odpad, a ten druhý... ten přesně tohle říká. Pokud jste hru nehráli, těžko se potom rozhodnout. S novým desetihodinovým trialem ale můžete Mass Effect vyzkoušet i vy. A pak se rozhodnout, ke které skupině se připojit.

Vývojáři ze studia BioWare tuto novinku oznámili přes svůj Twitter. Později se ta samá informace objevila i na stránkách hry. Z té také jednoznačně vyplývá, že trial, který si můžete v podobě dema stáhnout, vás nechá hrát deset hodin a pak vám zamezí v přístupu ke hře. Deset hodin je poměrně slušná část hry, ale v rozsáhlém RPG se zase může jednat o zrnko soli v širém moři.

Deset hodin je ale důležitých i z jiného pohledu. Překvapivě mnoho lidí se shoduje na tom, že Andromeda začne být zábavnou hrou až po pěti, šesti nebo sedmi hodinách. Takže pokud se překousáte přes začátek, trial skončí více méně v tom nejlepším, čímž vás bude ponoukat k pořízení celé hry. Nebo jí definitivně můžete odložit s tím, že vás opravdu ani po XY hodinách nechytla.

Trial je vlastně úplně stejný, jako ten, ke kterému mají přístup předplatitelé služeb EA/Origin Access z Xboxu a PC. Pro jeho stažení a hraní ale členství nepotřebujete a tudíž se kromě zmíněných platforem nachází i na PS4, kde obdobná služba chybí. Kromě první planety vás hra pustí i do hry více hráčů.

Kromě toho do hry přibyl další patch. Ten mění obtížnost multiplayeru, ale také – opět – zlepšuje některé animace postav. I kvůli nim stojí za to do nové galaxie vycestovat.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama